فیبر نسوز با بهترین کیفیت

انواع فیبر نسوز (عایق الکتریکی و حرارتی)

فیبر های نسوز در انواع مختلف نسبت به نوع کاربرد آنها تولید و ارائه میگردد.

این فیبرها شامل فیبر استخوانی، فیبر نخ دار، فیبر فایبرگلاس، فیبر اپوکسی گلاس، فیبر فنولیک، فیبر تکستولیت، فیبر ایزوتکس، فیبر ایزوولت، فیبر استخوانی ترموست و فایبرگلاس G10 و G11 می باشد.

فیبر نسوز
فیبر نسوز
فیبر نسوز
فیبر نسوز
فیبر نسوز
فیبر نسوز

آنچه باید درباره فیبر نسوز بدانید:

فیبر نسوز بدون این که در شرایط فیزیکی یا شیمیایی آنها تغییری ایجاد شود، مقاوم در برابر شرایط محیطی گوناگون هستند، شرایط  دما تنها شامل دما نیست، شوک حرارتی، مقاومت در برابر ذوب شدن، هدایت حرارتی کم و ذخیره سازی گرمایی کم نیز شامل شرایط محیطی میشوند.

فیبر نسوز جزء گروهی از انواع گوناگون الیاف مصنوعی هستند که به عنوان ماده ای عایق مورد استفاده قرار میگیرد، همچنین ناگفته نماند که کاربرد های گوناگون آن در کارها و چیزهایی است که درجه حرارت بسیار زیاد است.

درباره فیبر نسوز

فیبر های نسوز به دلیل نسوز بودنش سازگاری کامل را با محیط زیست دارد و در صرفه جویی انرژی بسیار موثر است، همچنین این ماده به علاوه عایق بودنش، مقاومت زیادی در برابر حرارت دارد که از آن در صنایع مختلف و کوره های گرمایشی استفاده میشود.

اکسید های خاصی وجود دارند که مهمترین مواد نسوز هستند و در آنها یافت می شود، این مواد عبارتند از: اکسیدهای آلومینیوم (آلومینا)، سیلیکون (سیلیس)، منیزیم (اکسید منیزیم) و اکسید کلسیم (آهک).

این ماده چگالی بسیار کمی دارد و در نتیجه این چگالی کم باعث تجمع گرمای بسیار کمی می شود و به عنوان یک عایق حرارتی بسیار عالی و مناسب عمل میکند.

از نظر مقاومت الکتریکی در سطح پایینی قرار دارد ولی در برابر شوک حرارتی مقاومت بالایی دارد، فیبر نسوز در برابر خوردگی نیز مقاومت نیازی از خود نشان میدهند و این امر بسیار عالی است.

کاربرد فیبر نسوز

از این فیبر ها در صنایع مختلفی مانند: صنایع فولاد، هوانوردی، صنایع حرارتی، خودرو، صنعت شیشه و کشتی سازی استفاده میکنند، همچنین در ساختن کوره ها، کارخانه های ذوب فلزات، اصالات حرارتی و… کاربرد دارند و به یاری این کسب و کارها می آید.

به طور کلی فیبر های نسوز به 5 دسته مختلف دسته بندی میشود که عبارتند از: فیبرهای نسوز استخوانی، فیبر نسوز نخدار، فیبر اپوکسی، فیبر فایبر گلاس و ورق پلی امید و میلگرد پلی امید.

ویژگی های فیبر نسوز استخوانی و فیبر نخ دار با هم مشابه هستند، فیبر های استخوانی استحکام بیشتری دارند اما از فیبر نخی شکننده تر هستند، در هنگام پانج و تراشکاری احتمال لب پر شدن فیبر استخوانی بیشتر از بقیه است.

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • صابر سرلک
    جولای 28, 2023 8:59 ب.ظ

    سلام قصد خرید فیبر نسوز نیم میل دارم چجوری باید اقدام به خرید کنم؟

    پاسخ
    • سلام وقتتون بخیر، جهت خرید محصولات می توانید با شماره درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست